elektronik service

Elektronikservice

Vi kan nu erbjuda komplett service-verkstad, där vi utför service på såväl analog som digital utrustning. Främst ljudutrustning för studio och broadcast, men även mycket annat såsom gitarrförstärkare, mixerbord, elektroniska musikinstrument, slutsteg, aktiva högtalare, hifi m.m.

Vi gör även service på alla annan tänkbar elektronisk utrustning, såväl äldre som lite udda prylar. Skicka gärna att mail eller kontakta oss för mer information.

Vi tar alltid ut en undersökningsavgift på 850kr ink. moms för alla serviceobjekt vi tar emot. Detta för att konstatera ev. fel och ge ett kostnadsförslag så att du sedan kan ta ställning till om du vill laga produkten eller inte.

Många olika tjänster

Vi jobbar med allt från små enkla lösningar till större system som ofta innefattar en kombination av ljud, bild, styrsystem och ljus. Kontakta oss så hittar vi rätt lösning för just er.

dsp ljud

Ljud

Vi arbetar med ljudinstallationer i hela Sverige men främst i norra Sverige. Vi hjälper företag och privatpersoner med olika ljudanläggningar och konferenslösningar. Kontakta oss om du behöver hjälp med ett ljudsystem eller hörslingor.

projektor konferensrum

Bild

Vi arbeter med alla typer av bild-system. Allt från vanliga små bildskärmar och projektorer till stora LED-displayer utomhus.

kamera videokonferens

Digital kommunikation

Vi jobbar med digital kommunikation med hjälp av ljud- och bild-lösningar. Allt från små konferensrum för några få personer och en kamera till stora mötesrum med mera avancerad teknik.

hörslinga installation

Hörslingor

Vi projekterar, installerar och felsöker hörslingor. En allt större andel människor har idag en hörselnedsättning. Vi har alla lösningar för ökad taltydlighet till personer med eller utan hörapparat. Kontakta oss om du behöver hjälp med en bra lösning för din hörslinga.

led display utomhus

LED-display

Vi säljer, installerar och har service på större LED-displayer både inomhus och utomhus.
Perfekt för dig som vill synas tydligt!

cnc fräs

Unika lösningar

Vi jobbar ofta med att anpassa olika tekniska lösningar efter kundens specifika behov. Allt från CNC-tillverkning av produkter till programmering av styrsystem för ljud och bild.

konsult ljud bild

Konsult

Som konsult är vi företag och elkonsulter behjälpliga att räkna ut och dimensionera ljud- och bild-system och hörslingor. Det sker ofta långt innan byggstart.

elektronik service luleå

Elektronikservice

Vi har en välutrustad serviceverkstad för reparation av all typ av elektronik.
Allt går att laga, vissa saker tar bara lite längre tid!