hörslinga

Hörslingor

Vi levererar, installerar och har hand om service av hörselprodukter. I detta ingår projektering av hörslingor, installation av dessa system, service av äldre utrustning samt inmätning av slingsystem enligt norm IEC 60118-4

Traditionell hörslinga och SLS

Detta är vad vi kallar för en "vanlig hörlinga". Tekniken jobbar med ett magnetfält som en vanlig hörapparat kan ta upp och återge. På senare år har en typ av dubbel-slinga börjat användas vid nyinstallationer kallad SLS-slinga. Detta har medfört att jämnheten och möjligheten att ha flera hörslingor i närheten av varandra här förbättrats.

IR-hörslinga

Är en modernare variant av hörselhjälpmedel än den traditionella hörslingan. Här jobbar man med IR-ljus för att överföra ljudet. Detta medför att man får ett betydligt bättre ljud med full frekvensgång, samt att man kan ha flera IR-hörslingor i direkt anslutning till varandra utan överhörning.

Många olika tjänster

Vi jobbar med allt från små enkla lösninagar till större system som ofta innefattar en kombination av ljud, bild och ljus. Kontakta oss så hittar vi rätt lösning för just er.

dsp ljud

Ljud

Vi arbetar med ljudinstallationer i hela Sverige men främst i norra Sverige. Vi hjälper företag och privatpersoner med olika ljudanläggningar och konferenslösningar. Kontakta oss om du behöver hjälp med ett ljudsystem eller hörslingor.

projektor konferensrum

Bild

Vi arbeter med alla typer av bild-system. Allt från vanliga små bildskärmar och projektorer till stora LED-displayer utomhus.

kamera videokonferens

Digital kommunikation

Vi jobbar med digital kommunikation med hjälp av ljud- och bild-lösningar. Allt från små konferensrum för några få personer och en kamera till stora mötesrum med mera avancerad teknik.

hörslinga installation

Hörslingor

Vi projekterar, installerar och felsöker hörslingor. En allt större andel människor har idag en hörselnedsättning. Vi har alla lösningar för ökad taltydlighet till personer med eller utan hörapparat. Kontakta oss om du behöver hjälp med en bra lösning för din hörslinga.

led display utomhus

LED-display

Vi säljer, installerar och har service på större LED-displayer både inomhus och utomhus.
Perfekt för dig som vill synas tydligt!

cnc fräs

Unika lösningar

Vi jobbar ofta med att anpassa olika tekniska lösningar efter kundens specifika behov. Allt från CNC-tillverkning av produkter till programmering av styrsystem för ljud och bild.

konsult ljud bild

Konsult

Som konsult är vi företag och elkonsulter behjälpliga att räkna ut och dimensionera ljud- och bild-system och hörslingor. Det sker ofta långt innan byggstart.

elektronik service luleå

Elektronikservice

Vi har en välutrustad serviceverkstad för reparation av all typ av elektronik.
Allt går att laga, vissa saker tar bara lite längre tid!